Diensten

Onze diensten

Wij van Compleads Marketing zijn van alle onlinemarkten thuis. Zo zijn wij expert als het gaat om socialmediamarketing, zoekmachinemarketing en webdesign. Hierdoor bieden wij onze klanten een allesomvattende onlinemarketingstrategie aan. Met één aanspreekpunt, consistentie in communicatie en campagnes die elkaar via verschillende kanalen versterken. Ja, dát is het gemak van alles onder één dak! En er is meer, veel meer!

Onze diensten in een notendop:

Socialmediamarketing

Met Facebook-, Instagram- en Messenger-marketing zorgen wij voor naamsbekendheid, verkeer naar je website, leads en aankopen. We ontwikkelen gerichte socialmediacampagnes met advertenties en chatgesprekken afgestemd op de wensen en behoeften van jouw specifieke doelgroepen. Van de tekst, opmaak en instellingen tot aan de monitoring en bijsturing; we nemen alles uit handen.

Zoekmachinemarketing

Met een zoekwoordenonderzoek brengen we allereerst in kaart op welke termen jouw doelgroep googelt. Vervolgens zetten we ons specialisme verder in om jouw webpagina’s vindbaar te maken voor de meest interessante zoektermen. Met als resultaat dat jouw doelgroep jou zowel organisch als middels betaalde zoektermen beter weet te vinden in de zoekresultaten van Google.

Webdesign

Zonder een goede website behalen jouw campagnes nooit een optimaal resultaat. Je website dient immers als het fundament van je online succes. Met ons laagdrempelige leaseconcept ontwikkelen wij een conversiegerichte website waarmee we het maximale uit jouw campagnebudget halen. Je least al een website of webshop vanaf slechts €14,- per maand.

Waarom kiezen voor Compleads Marketing?

Compleads Marketing is hét onlinemarketingbureau voor sport- en fitnesstudio’s, rijscholen, uitvaartcentra, het onderwijs en de vastgoedwereld in Nederland. Onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen hierbij voor de allerbeste resultaten en een hoge klanttevredenheid.

Ervaren

Met tientallen jaren aan ervaring op zak kun je ons ook wel zien als een oude rot in het vak. Maar dan wel eentje in een jasje van nu. Want de onlinewereld is continu in beweging, maar met structurele trainingen zorgen wij ervoor dat ons team de kneepjes van het vak kent. En dus ook de allernieuwste!

Branchegericht

We richten onze pijlen uitsluitend op een 5-tal specifieke branches. Dat maakt dat we dezelfde taal als onze klanten spreken. We weten wat er in hun vakgebied speelt en leeft. En we voorzien welke strategie er op onlinegebied wél en niet voor ze werkt waardoor we optimaal rendement halen uit het onlinemarketingbudget.

Specialistisch

Ons team bestaat uit kritische, gedreven en energieke onlinespecialisten. Het is voor ons een onwijze open deur, maar wij gaan áltijd voor een 10. We leggen de lat steevast hoog om onszelf uit te blijven dagen. Alleen op die manier kunnen we immers duurzame meters op weg naar het allerbeste maken. Want alleen dát is goed genoeg voor onze klanten.

Eigenzinnig

Vanuit onze eigenzinnigheid voeren we onze werkzaamheden iets anders uit dan onze concullegas. Niet om anders te zijn, maar simpelweg omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze aanpak tot de beste resultaten leidt. En omdat we goed zijn in wat we doen, halen we ook nog eens enorm veel energie uit onze werkzaamheden.

Geef jouw bedrijf een boost

Slaan we de handen ineen? Zo houd jij je bezig met waar jij goed in bent. En doen wij dat ook! En dát leidt tot succes; meer leads, klanten en omzet. Gegarandeerd!

Social media strategie

Facebook marketing

Instagram marketing

Messenger marketing

Marketing Automation

Videomarketing

Interim Marketing Manager

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Adverteren (SEA)