Compleads Marketing De marketingspecialist in de fitnessbranche

Online Marketing voor de fitnessbranche

Wij van Compleads Marketing zorgen voor de lead- en ledenwerving van sportscholen en fitnessstudio’s door het hele land. Met op maat gemaakte onlinemarketingcampagnes spelen we jouw bedrijf in de kijker van je ideale klant. Ons recept hiervoor: de perfecte mix van Facebook, Instagram, Messenger en Google. Ons unieke onlinemarketingconcept bevat aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspagina’s, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting. Ons doel voor jou? Een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe, kwalitatieve leads, verkoopafspraken en leden. Elke maand weer!

Hoe we het doen

Meer leads meer leden meer omzet

01

Ontdekken

Sta jij als ondernemer of manager aan het roer van een gym, fitnesscentrum, sportschool of personal trainingsstudio? En vind je het lastig om in contact te komen met potentiële leden? Laat dat maar aan ons over, wij zorgen dat het goedkomt! Wij van Compleads Marketing weten namelijk als geen ander waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je in contact met ze komt. Met onze resultaatgerichte onlinemarketingstrategie voor de fitnessbranche zorgen we voor een vaste stroom aan kwalitatieve leads. Leads die jij in een een-op-eengesprek met je enthousiasme, kennis en kunde in een handomdraai inschrijft als nieuw lid. Zo bundelen we onze krachten en zorgen we samen voor een optimaal resultaat.

02

Branchegerichte onlinemarketing

Bij Compleads Marketing richten we onze pijlen uitsluitend op een vijftal specifieke branches. Sport en fitness is hier een belangrijk onderdeel van. Dat focussen op niches doen we met een reden. Zo weten wij namelijk wat er in jouw branche speelt en leeft en waardoor we jou kunnen voorzien van een onlinestrategie op maat. En dat is essentieel in deze tijd en markt. Daarnaast weten wij wat niet en vooral wat wél werkt voor onze klanten. Samen zorgen we er dan ook voor dat de strategie naadloos aansluit op de behoeftes van jouw klant. En last but not least: we zorgen voor jouw complete onlinemarketingstrategie. Zo halen we samen optimaal rendement uit je onlinemarketingbudget.

03

Geen woorden maar performen

Ga je met ons in zee? Bereid je dan voor op een constante groei in leads en verkoopgesprekken. Het ledenaantal van jouw gym, fitnesscentrum, sportschool of personal trainingsstudio stijgt binnen de kortste keren naar ongekende hoogte. The sky is the limit, ben je er klaar voor? Wij zeker, let’s go!

04

Optimaliseren

Wij hebben onze eigen strategie geoptimaliseerd en een software ontwikkelt voor de perfecte leadopvolging.