Instagram-Marketing

Instagram Advertenties

Zien en gezien worden? Instagram is the place to be!

Instagram Marketing wordt het meest ingezet om bepaalde producten onder de aandacht te brengen. Het is vooral zien en gezien worden. Als bedrijf dien je actief te zijn op social media. Instagram Marketing is een essentieel onderdeel van je Social Media Strategie. Via gerichte Instagram campagnes zorgen wij voor relevant verkeer naar je website toe, meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. We zorgen voor de opmaak, de instellingen, de monitoring en bijsturing.

Wat is Instagram-marketing?
Gerichte Instagram-advertenties trekken direct meer bezoekers naar je website. Bij uitstek dus dé plek om leads, aankopen en naamsbekendheid te genereren. En daar gaat ieder ondernemershart toch sneller van kloppen? Met Instagram-marketing laten we potentiële klanten kennismaken met jouw product of dienst aan de hand van gerichte campagnes. Campagnes die we voorzien van aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspagina’s, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting. Zo creëren we meer naamsbekendheid, verkeer naar je website en we zorgen voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe, kwalitatieve leads, verkoopafspraken en klanten.

Ontdek de kracht van Instagram-marketing
Instagram-marketing wordt ingezet om jouw product of dienst goed in beeld te brengen. Met andere woorden; zien en gezien worden! Met mooie foto’s en krachtige content laat je zien waarom jouw dienst of product de beste keuze is voor die potentiële klant. Met relevante advertenties richten we ons op speciaal geselecteerde doelgroepen. Samen gaan we ervoor. Van klik naar lead en van lead naar klant; dat is ons doel voor jouw onderneming.

Compleads Marketing: jouw Instagram-marketingspecialist
Instagram, het is een steeds essentiëler onderdeel van de marketingmix voor veel ondernemers. En dat is niet voor niks. Ruim 4,9 miljoen Nederlanders hebben vandaag de dag een Instagram-account. Het is wereldwijd dan ook een van de snelst groeiende socialmediakanalen. De kansen liggen hier dus voor het oprapen! Bij Instagram-marketing is een doelgerichte strategie essentieel. Gegarandeerd jouw targets behalen? Compleads Marketing heeft hiervoor de juiste expertise in huis. Opmaak, instellingen, monitoring en bijsturing, Wij zorgen voor maatwerk. Optimale inzet van je mediabudget betekent meer omzet. Ben jij er klaar voor? Wij zeker!

De voordelen van Instagram-marketing op een rij

  • Duidelijk in beeld op het snelst groeiende platform
  • Meer kliks naar jouw website
  • Krachtige naamsbekendheid, concrete leads en meer klanten
  • Je mediabudget, jij bent ‘in control’
  • Compleads Marketing; jouw Instagram-marketing is onze passie

Complete onlinemarketingstrategie
Instagram-marketing is een onderdeel van de ideale onlinemarketingmix. Wil jij een complete onlinemarketingstrategie? Wij als fullservice onlinemarketingbureau nemen je deze klus graag uit handen. Zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA), Facebook-marketing of webdesign; wij staan voor je klaar! Met ervaring en passie bezorgen we jou de allerbeste resultaten. Onze kracht? Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Wil je meer weten over Instagram-marketing?
Nieuwsgierig? Onze Instagram-experts zijn er klaar voor. We zijn bereikbaar via mail en telefoon. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van ons contactformulier. Elke vraag, opmerking of voorstel is meer dan welkom. Kom maar op!

Instagram Marketing voor onze klanten

Deze bedrijven gingen jou voor met Instagram Marketing – Social Media Marketing

Facebook Marketing

Ga naar de pagina over Facebook Marketing voor bedrijven

Messenger Marketing

Start met een Messenger Bot en genereer leads in een 1-op-1 omgeving

Kennis in huis halen?

Maak kennis met onze interim marketing specialisten