Compleads Marketing De marketingspecialist voor jouw rijschool

Online marketing voor de rijscholenbranche.

Klaar om jouw rijschool een boost te geven?
Dan ben je bij Compleads Marketing aan het juiste adres. Met onze lead- en ledenwervingscampagnes specifiek voor de rijscholenbranche gaat jouw bedrijf binnen no time sky high. Ons recept? Een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe leads, verkoopafspraken en leerlingen. Elke maand weer!

Hoe we werken

Meer leads meer leerlingen meer omzet

01

Ontdekken

Sta jij als ondernemer aan het roer van jouw eigen rijschool? En vind je het lastig om in contact te komen met potentiële leerlingen? Laat dat maar aan ons over, wij zorgen dat het goedkomt! Wij van Compleads Marketing weten namelijk als geen ander waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je in contact met ze komt. Met onze resultaatgerichte onlinemarketingstrategie voor de rijscholenbranche zorgen we voor kwalitatieve leads. Leads die jij in een een-op-eengesprek met je enthousiasme, kennis en kunde in een handomdraai inschrijft als nieuwe leerling. Zo bundelen we onze krachten en zorgen we samen voor een optimaal resultaat.. 

02

Onlinemarketing voor rijschoolhouders

Wij van Compleads Marketing zorgen voor de complete onlinemarketingstrategie van bedrijven. Maar dit doen we niet voor iedereen. We richten onze pijlen uitsluitend op een vijftal specifieke branches. De rijscholenbranche is hier een belangrijk onderdeel van. En dat brengt de nodige voordelen met zich mee. Hierdoor…

  • weten wij wat er in jouw branche speelt en leeft; we spreken dezelfde taal.
  • kunnen we jou voorzien van een onlinestrategie op maat; geen overbodige luxe in deze tijd en markt.

weten we wat niet en vooral wat wél werkt; zo halen we optimaal rendement uit jouw marketingbudget.

03

Klaar de voor start? AF!

Ga jij met ons in zee? Bereid je dan voor op een constante groei in leads, verkoopgesprekken en nieuwe leerlingen. Ons recept hiervoor: de perfecte mix van Facebook, Instagram, Messenger en Google. Ons unieke onlinemarketingconcept bevat aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspagina’s, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting. Wij spelen jouw rijschool in de kijker, gegarandeerd!

04

Optimaliseren

Wij hebben onze eigen strategie geoptimaliseerd en een software ontwikkelt voor de perfecte leadopvolging.