Compleads Marketing De marketingspecialist voor de vastgoedwereld

Onlinemarketing voor de vastgoedwereld

De huizenmarkt staat op zijn kop. Des te belangrijker dat jij je online weet te onderscheiden. Wij staan voor jou klaar met onze kennis en expertise. Meer interactie op Funda, dat is waar onze experts in vastgoedmarketing zich op focussen. Wij zorgen voor jouw sterke online zichtbaarheid. Een absolute must in de vastgoedwereld!

Die sterke online zichtbaarheid en vastgoedmarketing gaan tegenwoordig hand in hand. Ruim 90% van de huizenkopers start haar jacht voor hèt droomhuis online. En steeds meer kopers zetten daarbij de kracht van hun eigen social media netwerk in. Doelgericht je onderscheidend vermogen in de kijker spelen is essentieel. Laat zien wat je in huis hebt!

Op zoek naar een onlinemarketingexpert in de vastgoedwereld?
Dan is Compleads Marketing de partij voor jou! Met de perfecte online marketingmix van website, Google en social media weten wij jou de juiste leads te leveren. Een heldere strategie en strakke planning is hierbij onze fundering. Wij weten jouw ideale klant te verleiden met aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspaginas, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting.

Hoe we werken

Meer interactie meer leads meer klanten

01

Ontdekken

Meer klanten, dat klinkt toch als muziek in je oren? Daarom hebben wij onze eigen strategie geoptimaliseerd en software ontwikkelt voor de perfecte leadopvolging. En je weet het hè?! Meer leads betekent meer klanten, gegarandeerd!

02

Branchegerichte online marketing

Het is niet voor niets dat Compleads Marketing zich specifiek richt op vijf branches. Wij weten waar we goed in zijn en onze experts houden van een uitdaging. Vastgoed is een markt die altijd in beweging is. Speelt er wat in de vastgoedwereld? Wij zijn ervan op de hoogte. Nieuwe ontwikkelingen? Wij staan vooraan! Onze experts weten exact wat wel en wat juist niet werkt voor onze klanten. Een online strategie op maat die perfect aansluit op de wensen van jouw ideale klant, daar staan wij voor. Doelgericht blijf jij de concurrent zo telkens een stap voor.

03

Ready, set, GO!

Een overvolle agenda? Geen zorgen. Wij nemen je de zorg voor jouw complete onlinemarketingstrategie graag uit handen. Met de combinatie van jouw passie voor vastgoed en de onze voor onlinemarketing gaan we samen voor dat optimale rendement. The sky is the limit, here we go!

04

Optimaliseren

Wij hebben onze eigen strategie geoptimaliseerd en een software ontwikkelt voor de perfecte leadopvolging.