Compleads Marketing De marketingspecialist voor het onderwijs

Online marketing voor de onderwijsbranche

Onlinemarketing voor het onderwijs
Iedere opleiding of onderwijsinstelling staat elk jaar weer voor dezelfde grote uitdaging. De klaslokalen vullen met leerlingen, studenten of cursisten. En dat wordt steeds lastiger. Het aantal nieuwe studenten neemt af en ze worden steeds kritischer. En dat geldt ook voor hun ouders. Je onderscheiden van de concurrent is in deze tijd en markt daarom belangrijker dan ooit. Vooral sinds de uitbraak van het Coronavirus is onlinemarketing een onmisbare tool binnen het onderwijs. De standaard open dagen, proefstudeerdagen of rondleidingen, alles staat op zijn kop. Juist nu moet je innovatief en creatief blijven om de aanwas van nieuwe inschrijvingen te garanderen.

Compleads Marketing is expert op het gebied van onlinemarketing in het onderwijs. Wij weten waar jouw doelgroep zicht bevindt; op Instagram, Facebook en Google. Promoot opleidingen, cursussen, bijlessen of events online en vergroot je naamsbekendheid. Zo overtuigen wij potentiële studenten van jouw waarde. Met op maat gemaakte onlinemarketingcampagnes zetten we jouw organisatie in “the spotlight”! Ons unieke onlinemarketingconcept bevat aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspaginas, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting. En de planning… in het studiekeuzeproces is timing everything! Laat dat maar aan ons over.

Hoe we werken

Meer leads volle klaslokalen

01

Ontdekken

Van basisschool tot universiteit en van bijles tot cursus, iedereen heeft graag een lokaal vol gemotiveerde leerlingen. Met onze ervaring, expertise en passie voor het genereren van leads komt dat wel goed, let maar op!

02

Branchegerichte onlinemarketing

Bij Compleads Marketing richten we onze pijlen uitsluitend op een vijftal specifieke branches. Onderwijs is hier een belangrijk onderdeel van. Dat focussen op niches doen we met een reden. Wij weten namelijk exact wat er in jouw branche speelt en leeft, wat niet en vooral wat wél werkt voor onze klanten. Hierdoor kunnen onze specialisten jou van een onlinestrategie op maat voorzien. Zo steek je met kop en schouders boven de concurrent uit. En dat is essentieel in deze tijd en markt.

03

Geen woorden maar scoren

Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap naadloos aansluit op de behoeftes van jouw klant. En last but not least: wij dragen zorg voor jouw complete onlinemarketingstrategie. Zo halen we samen optimaal rendement uit je onlinemarketingbudget. Ben jij er klaar voor? Wij zeker, kom maar op met dat nieuwe schooljaar!

04

Optimaliseren

Wij hebben onze eigen strategie geoptimaliseerd en een software ontwikkelt voor de perfecte leadopvolging.