Zoekmachineoptimalisatie

SEO strategie

Jouw product of dienst bovenaan in Google?
Zoekmachinemarketing is onze oplossing voor jou!

Iedere zoektocht naar een product of dienst begint tegenwoordig online. Een goede website is bij uitstek de plek om te communiceren met potentiële klanten. Maar met alleen een mooie website ben je er helaas nog niet. Je aanbod, teksten en foto’s kunnen nog zo aantrekkelijk zijn, als de site niet gevonden wordt, bereik je die potentiële klant niet! Hoe je hier verandering in kunt brengen? Ons antwoord hierop is SEO, oftewel Search Engine Optimization.

Wat is zoekmachineoptimalisatie (SEO)?
Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands, is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische (gratis) zoekresultaten van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google.

Ontdek de kracht van SEO
De markt is altijd in beweging en het aanbod is groot. Zo groot dat de klant soms door de bomen het bos niet meer ziet. Jij wil opvallen, jouw product of dienst moet de logische keuze zijn voor die potentiële klant. Dat begint bij gevonden worden via zoekmachines! Ons recept hiervoor? Een SEO-proof website bestaande uit krachtige, geoptimaliseerde teksten – gebaseerd op een gedegen zoekwoordenonderzoek – in combinatie met een goede technische staat van jouw website. Ja, dát vormt de sleutel tot succes!

Compleads Marketing: jouw SEO-specialist
Bij een relevante zoekterm een zo hoog mogelijke positie bemachtigen; het is een proces.

Een proces dat nauw luistert en om expertise vraagt. En daar komt onze kennis om de hoek kijken. Compleads Marketing beschikt over experts die precies weten hoe ze deze uitdaging voor jou kunnen tackelen. Met relevante content en de juiste instellingen zorgen wij dat jouw site bovenaan staat in Google. Zo weet die ideale klant je binnen no time te vinden. En je weet het, hè: meer bezoekers op jouw website = meer klanten = meer omzet!

De voordelen van SEO op een rij

  • Een hoge ranking in de zoekmachines draagt bij aan de autoriteit van je bedrijf
  • Doelgerichte SEO zorgt voor meer bezoekers op je website
  • Sterke SEO zorgt voor meer naamsbekendheid
  • Als je SEO eenmaal goed staat, heb je er lang profijt van

  • Het goed inrichten van je SEO is een eenmalige investering, je betaalt dus niet per klik
  • Compleads Marketing is expert op het gebied van SEO

Complete onlinemarketingstrategie

Wil je naast zoekmachineoptimalisatie ook met zoekmachineadverteren (SEA), Facebook-marketing of webdesign aan de slag gaan? Ook dan zijn we graag de partij voor jou! Wij als allround onlinemarketingbureau zijn namelijk van alle onlinemarkten thuis en voorzien jou maar al te graag van een allesomvattende onlinemarketingstrategie. Deze complete aanpak in combinatie met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen hierbij voor de allerbeste resultaten en hoge klanttevredenheid.

Wil je meer weten over zoekmachineoptimalisatie?

Heb jij een vraag, een voorstel of een idee? Neem dan contact met ons op. Via mail, telefoon of het contactformulier. Ons team van SEO-specialisten staat voor je klaar.

Google Marketing voor onze klanten

Deze bedrijven gingen jou voor met onze SEO trajecten

SEA (Adwords campagnes)

Ga naar de pagina over SEA campagnes voor bedrijven

Nieuwe Website laten maken?

Goede vindbaarheid begint bij een top website

Kennis in huis halen?

Maak kennis met onze interim marketing specialisten