Socialmediabeheer

Beheren van je Social Media

Vind jij socialmediabeheer tijdrovend? Wij nemen je die zorg graag uit handen!

Als bedrijf dien je actief te zijn op social media. Het bijhouden hiervan kost veel tijd en creativiteit. Even los van de capaciteit die vaak niet aanwezig is. Er is ook niemand binnen de organisatie zijn die het er ‘even’ bij kan pakken en om er nu iemand voor aan te nemen lukt ook niet altijd.

Wat is socialmediabeheer?
Social media; geen enkel bedrijf kan eigenlijk nog zonder. Maar alles up-to-date houden is een tijdrovende klus. Een klus die om capaciteit, expertise en creativiteit vraagt. We zien vaak dat ondernemers wel een socialmedia-account hebben, maar dat het onderhoud er vaak bij inschiet. Een gemiste kans, want juist actuele content en interactie met je volgers maken de inzet van social media zo krachtig. Maar geen man overboord, wij nemen je die zorg graag uit handen!

Ontdek de kracht van socialmediabeheer
Social media, we love it! Mooie foto’s van jouw product plaatsen op Instagram, comments op Facebook beantwoorden, relevante informatie twitteren; daar lopen wij van Compleads Marketing écht warm voor. Het creëren van content die naadloos aansluit bij jouw product of dienst is onze specialiteit. We bedenken pakkende acties, maken creatieve video’s en schrijven interessante blogs. Op die manier spelen wij jou in de kijker bij je doelgroep. Daarnaast bouwen we aan een actieve relatie met je volgers, je (potentiële) klanten.

Compleads Marketing: jouw specialist voor socialmediabeheer
Jouw socialmedia-accounts van A tot Z managen, dat is wat we doen. We posten de juiste content, op het juiste platform op het juiste moment. Van planning tot creatie en van opmaak tot structuur, wij regelen het!

De voordelen van socialmediabeheer op een rij

  • Bespaart tijd en capaciteit
  • Verhoogt je organisch (gratis) bereik
  • Stimuleert interactie met (potentiële) klanten
  • Garandeert meer naamsbekendheid, leads en klanten
  • Zorgt voor structuur op je socialmediakanalen
  • Compleads Marketing managet je social media van A tot Z

Complete onlinemarketingstrategie
Socialmediabeheer is essentieel voor een krachtige onlinemarketingstrategie. Zonder onderhoud ben je nergens. En over strategie gesproken, mocht je deze willen uitbreiden met bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA) en Facebook-marketing, ook dan zijn wij graag de partij voor jou. Wij als fullservice onlinemarketingbureau zijn van al deze onlinemarkten thuis. En met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak bezorgen we jou hierbij de allerbeste resultaten. Onze kracht? Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Wel zo eerlijk, toch?!

Wil je meer weten over socialmediabeheer?
Klaar voor jouw volgende stap op social media? Wij in ieder geval wel! Bel of mail ons je vraag, opmerking of voorstel. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van ons contactformulier. Tot snel!

Social Media Beheer voor onze klanten

Deze bedrijven gingen jou voor met Social Media Beheer

Instagram Marketing

Ga naar de pagina over Insta Marketing voor bedrijven

Messenger Marketing

Start met een Messenger Bot en genereer leads in een 1-op-1 omgeving

Facebook Marketing

Start met Facebook Marketing voor jouw bedrijf