Facebook-Marketing

Facebook Advertenties

Meer verkeer naar jouw website? Facebook-marketing is the way to go!

Als bedrijf dien je actief te zijn op social media. Facebook Marketing is een essentieel onderdeel van je Social Media Strategie. Via gerichte Facebookcampagnes zorgen wij voor relevant verkeer naar je website toe. We zorgen voor de opmaak, de instellingen, de monitoring en bijsturing. 

Wat is Facebook-marketing?
Met Facebook-marketing maken we aan de hand van gerichte campagnes reclame voor je product of dienst. Campagnes die we voorzien van aantrekkelijke advertenties, krachtige teksten, conversiegerichte landingspagina’s, herkenbaar beeldmateriaal en de juiste targeting. Zo creëren we meer naamsbekendheid, verkeer naar je website en zorgen we voor een stabiele en gestructureerde aanwas van nieuwe, kwalitatieve leads, verkoopafspraken en klanten.

Ontdek de kracht van Facebook-marketing
Triggeren van gedrag, dat is waar je socialmediastrategie begint. Je wil een klik genereren waarbij je potentiële klant op een relevante pagina komt. Vervolgens zijn wij in staat om deze personen te re-targetten op het moment dat ze wederom hun socials opstarten. Dan gaan we voor de conversies. Van prospect naar lead en van lead naar klant!

Compleads Marketing: jouw Facebook-marketingspecialist

Wat is mijn volgende stap op social media? Dat is de vraag die iedere ondernemer zichzelf regelmatig zou moeten stellen. Social media zijn namelijk the places to be als bedrijf. En met 10,4 miljoen actieve gebruikers is Facebook in Nederland een onmisbaar platform. En bij Facebook-marketing is een heldere strategie essentieel. Een strategie op maat, dat is waar onze experts op focussen. Opmaak, instellingen, monitoring en bijsturing; bij Compleads Marketing ben je in goede handen. Samen halen we het optimale rendement uit jouw reclamebudget.

De voordelen van Facebook-marketing op een rij

  • Je bereikt met Facebook Ads alleen mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst
  • Je bepaalt zelf in welke regio jouw advertentie wordt vertoond
  • Goede Facebook Ads zorgen voor meer bezoekers op je website of landingspagina
  • Krachtige Facebook Ads zorgen voor meer naamsbekendheid
  • Jij hebt volledig de controle over je reclamebudget
  • Compleads Marketing is expert op het gebied van Facebook Marketing

Complete onlinemarketingstrategie
Wil je naast Facebook-marketing ook met zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachineadverteren (SEA), Instagram-marketing of webdesign aan de slag gaan? Ook dan zijn we graag de partij voor jou! Wij als fullservice onlinemarketingbureau zijn namelijk van alle onlinemarkten thuis en voorzien jou maar al te graag van een allesomvattende onlinemarketingstrategie. Deze complete aanpak in combinatie met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zorgen hierbij voor de allerbeste resultaten en hoge klanttevredenheid.

Wil je meer weten over Facebook-marketing?
Heb jij een vraag, een opmerking of een voorstel? Neem dan contact met ons op. Via mail, telefoon of het contactformulier. Ons team van Facebook-marketingspecialisten staat voor je klaar.

Facebook Marketing voor onze klanten

Deze bedrijven gingen jou voor met Facebook Marketing – Social Media Marketing

Instagram Marketing

Ga naar de pagina over Insta Marketing voor bedrijven

Messenger Marketing

Start met een Messenger Bot en genereer leads in een 1-op-1 omgeving

Kennis in huis halen?

Maak kennis met onze interim marketing specialisten