Weblease

Weblease

Wat houdt weblease in?

Een goede website is essentieel voor het behalen van optimaal resultaat. Je website dient immers als het fundament van je online succes. Met ons laagdrempelige weblease-concept heb je al een website of webshop vanaf slechts €14,- per maand. Een op maat gemaakte, conversiegerichte website welteverstaan. Een waar je mee vooruit kan en gaat. Compleet ingericht in jouw huisstijl en met teksten, afbeeldingen, video’s en contactformulieren. En dat zonder ontwikkelingskosten en met de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Mooier kunnen we het echt niet maken! Geef jouw bedrijf vandaag nog een boost met een professionele leasewebsite.

Een website die leads en leden werft
Het doel van een website kan verschillen, maar onze mening is dat een website geld moet opleveren. Dat betekent dat de website conversiegericht wordt opgebouwd. Onze websites zijn eenvoudig te begrijpen voor de gebruiker en men kan via relevante buttons en contactformulieren eenvoudig meer informatie aanvragen. Op deze manier scoor je via je website tientallen leads per maand! Zonder marketingbudget!

Wat betaal je voor een nieuwe site?
Normaliter, zit je dan toch al snel op een bedrag van €1.500 excl. btw en excl. andere kosten als hosting, beveiliging en onderhoud. Daarnaast dien je dan ook zelf je teksten aan te leveren of dit uit te besteden, wat ook geld kost. Een nieuwe website, daar zit vaak veel tijd en energie in, evenveel als geld. Bij Compleads is dit niet het geval!

Bij ons betaal je niks voor het opzetten van een gloednieuwe website. Helemaal gratis. We hanteren geen opzetkosten of iets dergelijks. Het enige wat je wel betaalt? Kosten voor de hosting, beveiliging en het onderhoud. Die kosten heb je altijd, bij wie je ook een website afneemt. Deze kosten zullen in rekening worden gebracht.

De voordelen van een website leasen bij Compleads Marketing

  • Zonder opstartkosten; wij hanteren geen opstartkosten waardoor je investering minimaal is.
  • Conversiegericht; jouw nieuwe website is volledig ingericht op het binnenhalen van leads (lees: nieuwe klanten) voor jouw onderneming.
  • Responsive; jouw website werkt uitstekend op elk formaat beeldscherm: smartphone, desktop, laptop en tablet.
  • Goedkoop; vanaf slechts €14,- per maand hangt jouw website in de lucht. Helemaal op maat gemaakt in jouw eigen herkenbare huisstijl.
  • Maandelijks opzegbaar; met ons weblease-concept zit je nergens aan vast. Je kunt jouw website maandelijks opzeggen en je loopt dus geen enkel risico.

Ontdek de kracht van een responsive website

Wist je dat het overgrote deel van alle bezoekers via hun mobiel op jouw website terechtkomt? Soms tot maar liefst 85%. Onze websites worden dan ook mobile-first gebouwd en zijn daarnaast ook geschikt voor bezoekers via desktop, laptop en tablet. Zo heeft elke bezoeker – via welke device dan ook – een optimale gebruikerservaring. En dat is essentieel voor jouw succes als ondernemer.

Weblease? Yes please!

Voor een nieuwe website betaal je al snel een bedrag van zo’n €1.500 exclusief btw. En hier zitten kosten voor hosting, beveiliging en onderhoud nog niet eens bij in. Om nog maar niet te spreken over de tijd die het je kost of het geld om webteksten te (laten) schrijven en passende afbeeldingen te verzamelen. Ja, je leest het; een nieuwe website gaat vaak gepaard met veel kosten, tijd en energie. Maar niet als je meelift op ons succesvolle weblease-concept. Wij nemen je al het werk uit handen; van het bouwen van de website, het schrijven van de teksten tot aan het verzamelen van de afbeeldingen. En geloof het of niet, hier betaal je helemaal niks voor. De enige kosten die jij hebt zijn voor hosting, beveiliging en onderhoud. Maar die kosten zal je altijd hebben, bij wie je de website ook afneemt.

Complete onlinemarketingstrategie

Staat je website eenmaal als een huis, dan raden we je aan om ook met zoekmachineadverteren en socialmediamarketing aan de slag te gaan. Op die manier stimuleren we het verkeer naar jouw gloednieuwe, converterende website en zetten we online bezoekers in een handomdraai om naar leads. Leads die jij op jouw beurt weer omzet naar klanten.

Sta je hiervoor open? Ook dan zijn we graag de partij voor jou. Wij zijn namelijk van alle onlinemarkten thuis. Van Google-optimalisatie en ad-campagnes, tot het adverteren via Facebook, Instagram en Messenger. Jij roept, wij draaien. Onze jarenlange ervaring en passie voor onlinemarketing zorgen altijd voor de allerbeste resultaten en hoge klanttevredenheid. Beloofd!

Wil je meer weten over ons weblease-concept?

Heb jij een vraag, een voorstel of een idee? Neem dan contact met ons op. Via mail, telefoon of ons contactformulier. Ons team van specialisten helpt je graag verder.

Webdesign voor onze klanten

Deze bedrijven gingen jou voor met ontwikkelen van een website

Instagram Marketing

Ga naar de pagina over Insta Marketing voor bedrijven

Messenger Marketing

Start met een Messenger Bot en genereer leads in een 1-op-1 omgeving

Kennis in huis halen?

Maak kennis met onze interim marketing specialisten